House Doctor – noul acasa

design, design de obiect, guest writer, home, interior design

A venit toamna…. vacanta s-a terminat, a inceput scoala, dar noi, la Combic ne-am propus sa va punem la curent cu tendintele colectiilor „Autumn-Winter 2017” ale furnizorilor nostri. Daca iti amenajezi casa sau spatiul de lucru, iata un pic de inspiratie!

In postarea anterioara, ne familiarizam cu noua colectie Bloomingville Dark Nordic, iar acum vom trece in revista un alt brand danez, care ne incanta si ne surprinde de fiecare data, House Doctor.

Pentru colectia tomna/iarna, cromatica propusa este una calda, sofisticata de la culori pamantii – teracota, orange, ruginiu pana la accente intense si exotice de albastru, turcoaz sau verde. In ceea ce priveste texturile, in acest sezon nu se mai poarta suprafetele perfecte, ci obiectele unice, autentice, din materiale naturale, cu suprafete rugoase, raw.

Lampa Opal o prezenta eleganta cu un design atemporal.

Bacheta verde din catifea poate fi un accent de culoare care scoate din anonimat orice interior.

Mixul de culori, materiale si texturi evoca incredere si confort, oferind o atmosfera calda si familiara, sinonima cu  sentimentul de acasa.

Un loc aparte il ocupa materialele pretioase – matase, velur, care aduc un plus de caldura amenajarii si sunt un rasfat vizual si tactil.

Dulapul Fox cu usi din sticla este o solutie de depozitare functionala si foarte stylish. Te va ajuta sa pastrezi ordinea.

 

Nici obiectele de inspiratie vintage nu sunt uitate, fiind prezente prin micii accesorii sau prin copuri de mobilier, cu linii cursive si materiale rezistente, care vor trece testul timpului.

Comoda Vintage poate fi folosita ca noptiera sau side table in livingroom.

Scaune cu design minimalist, de inspiratie retro.

Suporturi pentru rafturi din alama dau o nota sofisticata amenajarii.

Scaun din piele si metal disponibil in Combic shop.

Scaunele de bar dau un vibe fresh amenajarii.

 

Ceramica, este si ea prezenta – cu texturi diferite de la rugos, pana la lucios, in culori intense de la terracota calda, la albastru inchis, in forme diferite si cu imperfectiuni care spun o poveste. Acestea fiind zise, nu mai ascundeti obiectele din ceramica, lasati-le la vedere, pe o masa, o noptiera, sau intr-o vitrina deschisa, ele sunt cele care aduc personalitate unui spatiu.

Toamna este momentul potrivit pentru schimbari mai mari sau mai mici in casa. Daca schimbarile majore iti provoaca emotii, incepe cu pasi mici. In prima faza poti sa alegi accesorii din alama, care dau o caldura aparte spatiului. Dupa ce ai prins mai mult curaj, poti opta pentru un corp de mobilier de inspiratie retro.

Pentru informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.

Toamna frumoasa si linisitita!

Andreea