COMBIC, aniversare 2 ani

home, interior design
Hei, Salutare tuturor!

Da, este adevarat, au trecut 2 ani de cand am initiat magazinul COMBIC. Au fost ani  plini, cu multe lucruri noi de invatat si cu multa munca. Facebook, Instagram, Newsletter-e, sau simplul contact direct cu clientii nostri in magazin, toate acestea au reprezentat o munca constanta, de zi cu zi, care ne-a tinut tot timpul in priza. Astazi, concluzia clara  pe care o putem trage  este ca vrem  sa  continuam in acelasi mod, pentru ca ne place ceea ce facem.

Probleme exista si as vrea sa ma mai plang putin despre ce greu este sa fii un mic antreprenor in Romania zilelor noastre si intr-un domeniu de nisa. Dar totusi a venit primavara si tonul meu ar trebui sa fie ceva mai vesel pentru ca,

poate mai bine vreti sa va bucurati de gradina sau de terasa voastra…

sau poate vreti sa va ganditi la vacante…

sau poate vreti sa va invitati prietenii la un brunch in weekend!

Eu una asta as face in locul vostru, indiferent de framantarile de zi cu zi pe care le avem cu totii.

Si pentru ca este luna martie, si ne simtim mai vioi dupa o iarna friguroasa, activandu-se si simtul umorului un pic, ce-ati zice de o faianta noua si  colorata in baie? Poate chiar roz?

Sau un aranjament vesel de tablouri, pe un fundal tot roz?

O sa spuneti ca am innebunit si am uitat de alb… Dar nu, nu e asa.

O dusumea vopsita in alb, care sa ne faca sa ne simtim ca in vacanta?

Sau curajul de a picta un perete intr-o culoare speciala?

Exista cu siguranta o multime de idei bune, de pus in aplicare acum cand  ne bucuram de primavara si poate avem ceva mai mult entuziasm si chiar si curaj, asa ca spor la schimbari!

Pe curând,

Ruxandra