Bloomingville – come to the Dark Nordic side!

design, guest writer, interior design

De fiecare data cand deschidem un catalog Bloomingville, experienta curatoriala devine un festin senzorial, care ne indeamna la visare iar alegerea obiectelor pentru colectia Combic devine o reala provocare.

Surpriza de data asta a fost mix-ul abundent  de culori, de la rozuri pudrate, nuante de rosu intens, pana la culori calde de pamant sau un intens royal blue. Cred ca pentru multi dintre voi suna interesant un asemenea tip de amenajare interioara, care sa se indeparteze un pic de cumintenia minimalismului atat de la moda in ultima vreme.

Fotoliu Elegant Blue

Taburete Bella Blue si scaun negru dinning – doua elemente elegante.

Taburete Dark Rose

Inspirata de extravaganta si materialele pretioase ale curentului Art Deco, noua colectie Bloomingvile poarta denumirea de Dark Nordic. Astfel  nu lipsesc accentele metalice de alama, marmura, catifeaua, liniile retro scaldate in nuante de dusty pink, oranj intens, pana la nuante de rosu.

Poate o sa ziceti ca e prea mult,  ca e greu sa jonglezi cu atatea culori si texturi  iar rezultatul sa ramana unul echilibrat. Imaginile vorbesc insa de la sine…

 

 

Daca noile accente de design interior luxoase propuse de brandul danez  vi se par o provocare, sunt prezente in noua colectie, ca de obicei, si elementele  design-ului nordic minimal, in culori luminoase, nuante calde de gri, linii simple. Adauga cateva accente doar din registrul lui Dark Nordic.

Etajera North

Comoda Cute Cabinet disponibila in Combic shop.

 

Sa nu uitam ca lumina naturala si cateva plante verzi fac adevarate minuni si schimba radical o amenajare. Daca va este frica de schimbari majore, putem sa jonglam pentru inceput cu texturi noi, culori intense si curajoase pot fi pernele decorative, ilustratii sau accente de alama – vaze, tavi, suporturi pentru lumanari etc…

 

Si in loc de incheiere “Creativity takes courage” (Henri Matisse)!

Pe curand,

Andreea