Atelier 437, cadouri din piele, hand made

design, design de obiect

Noutati made in Ro, la Combic!

Suntem in Romania anului 2017, si cu totii ne indreptam atentia din ce in ce mai mult catre ceea ce inseamna design romanesc. Romanian Design Week, editia cu numarul 5, are loc zilele acestea, Made in Ro este deja un eveniment al lunii decembrie an de an in Bucuresti, iar la targuri si in online gasim mai multi creatori romani ca niciodata.

Combic a pornit ca o colectie de obiecte pentru casa, provenite din diferite tari europene. Acum insa, produsele concepute si realizate de designeri romani, care ne fac cu ochiul, vor fi disponibile si la noi. Va prezint astazi  o mica manufactura de produse din piele, localizata in Bucuresti, numita Atelier 437. Vasile Rotariu este antreprenorul, fost corporatist, care se afla in spatele acestui brand.

 

Penare, portofele, portchei, genti ies din mainile lui Vasile. El este cel care taie, coase si cel mai important creeaza design-ul produselor din piele pe care de acum le veti putea gasi in Combic Shop. Ne-a atras simplitatea obiectelor, care pune in evidenta frumusetea materialului natural  din care sunt facute. Pielea de diverse culori este accesorizata minimal si cusuta cu dibacie, folosind uneori un pic de culoare pentru a da accente vii obiectului.

Deci, sunt produse hand-made, din piele naturala, lucrate cu pasiune in Romania. Si sa nu uit, mai este ceva de mentionat. Sigur nu stiati ca Ceahlaul se afla la 437 kilometri distanta de Bucuresti si acest amanunt este semnificativ pentru Vasile, pentru ca el de acolo se trage si tot de acolo din munte isi gaseste inspiratia.

E de admirat, zic eu, curajul de a transforma o pasiune intr-o idee de antreprenoriat, care necesita multa munca si sacrificii pentru a fi dusa mai departe!

Pe curand, Ruxandra!