La birou

design, interior design, Uncategorized

In lumea contemporana inovatia in domeniul materialelor din care se fac obiectele de zi cu zi este impresionanta si cu toate acestea, se cauta inca naturalul. Lemnul, exploatat cu masura, este foarte iubit si folosit in design-ul de interior. Il regasim in cazul de fata, intr-o colectie de accesorii pentru birou.
Este vorba despre Soft Room Design, care se ocupa cu productia de design interior, si este made in Romania!

 

Ma bucur mult cand aleg pentru colectia COMBIC produse romanesti. Se vorbeste despre “ local sourcing ” in domeniul hranei de zi cu zi dar de ce nu si in design? Tocmai s-a incheiat Romanian Design Week unde am putut vedea o selectie de designeri romani care confirma aceasta idee.
In plus ma confrunt la noi in magazin deseori cu intrebarea: Dar produse romanesti nu aveti? Apoi urmeaza binecunoscuta replica:
„In tara asta nu se mai fabrica nimic domnule…”

 

Ba da, se mai fabrica si avem deci pe masa de lucru si in magazinul nostru suporturi pentru creioane, din placaj de mesteacan, finisate cu lac mat pe baza de apa. Dar nu v-am spus inca totul. Formele sunt jucause,triunghi, cerc, patrat, acesta din urma putand fi folosit si ca vas pentru flori.

 

 

 

 

 

Ca de obicei la COMBIC obiectele se combina… Alaturi de produsele Soft room design sunt prezente tavile si planner-ul de la House doctor, cat si ceasul Hubsch toate realizate din lemn si venite din Danemarca, tara cu design nordic de calitate.

 

Masa de lucru ordonata creste eficienta in munca, zic unii.
Dar masa de lucru ordonata si cool? Cred ca ea are beneficii certe pentru placerea muncii de zi cu zi, pe care la COMBIC o cautam cu seriozitate!

Spor la treburi,
Ruxandra

Lasa un comentariu